ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟ

Είσαι active; Αν η απάντηση είναι ΝΑΙ τότε σίγουρα θα πρέπει να πάρεις στα σοβαρά τη διατροφή σου.

Οι ανθοκυανίνες είναι φυτοχημικά συστατικά ή αλλιώς το ουράνιο τόξο της διατροφής μας.

Η εμμηνόπαυση είναι μία  φυσιολογική αλλά δύσκολη διαδικασία που συμβαίνει σε όλες τις γυναίκες του κόσμου. Πριν την εμμηνόπαυση ξεκινάει μία μεταβατική περίοδος, η κλιμακτήριος. Ποια είναι τα σωματικά και ψυχολογικά συμπτώματα; Τι πρέπει να προσέξουμε στη διατροφή μας;

Υδατάνθρακες: Υπάρχουν κακοί και καλοί υδατάνθρακες. Ποια είναι η αλήθεια για τους υδατάνθρακες;

Πολλές φορές θέλουμε να μαγειρέψουμε κάτι πιο υγιεινό και ελαφρύ και θέλουμε να “πειράξουμε” λιγάκι τη συνταγή, αλλά να είναι εξίσου νόστιμο!

Υπάρχουν πολλά προγράμματα διατροφής που υπόσχονται γρήγορα και άμεσα αποτελέσματα απώλειας βάρους. Αυτές οι δίαιτες είναι δημοφιλείς επειδή εντάσσονται στον ταχύ ρυθμό της σύγχρονης κουλτούρας μας, ωστόσο μπορεί στην πραγματικότητα να προκαλέσουν περισσότερη βλάβη παρά καλό.

Πολλοί άνθρωποι ξεκινούν την ημέρα τους πίνοντας καφέ. Σύμφωνα με μια πρόσφατη μελέτη, όσοι πίνουν έναν καφέ πριν τη γυμναστική τους, μπορεί να έχουν επιπλέον πλεονεκτήματα κατά την προσπάθεια απώλειας βάρους. 

3 φυσικοί χυμοί αποτοξίνωσης για να μειώσετε το ενοχλητικό φούσκωμα και για επίπεδη κοιλιά. 

Σελίδα 1 από 2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Είμαστε μια μικρή ομάδα φίλων, συναδέλφων, ανθρώπων που μας αρέσει να μαθαίνουμε, να δημιουργούμε, να δραπετεύουμε από την καθημερινότητα, τον κατακλυσμό πληροφοριών και το στενό πλαίσιο της ζωής μας πραγματικά ή έστω και φαντασιακά.

logo

SOCIAL

Top