ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΦΑΩ;

Αν θέλεις να δώσεις περισσότερη αξία στη διατροφή σου τότε θα πρέπει να προσθέσεις στα γεύματά σου το γκότζι μπέρι. 

Θέλετε να εξασφαλίσετε επαρκή πρόσληψη ακόρεστων λιπαρών οξέων μέσω της καθημερινής διατροφής; Θέλετε να προστατεύσετε το παιδί σας από διάφορες λοιμώξεις; Εάν είπατε ναι, τότε θα πρέπει να συμπεριλάβετε αβοκάντο στη διατροφή των παιδιών. Ποια είναι τα οφέλη του αβοκάντο για την υγεία των παιδιών;

Το σιταρόχορτο θεωρείται υπερ τρόφιμο και οι ιδιότητές του είναι γνωστές από την αρχαιότητα. Έχει θαυμάσια οφέλη για την υγεία και είναι μία ισχυρή αποτοξινωτική τροφή.  Περιέχει έως και 70% χλωροφύλλη, η οποία είναι ένας σημαντικός δημιουργός αίματος.

Από την Κινεζική ιατρική και την Ayurveda, στο ντουλάπι του σπιτιού μας! Τα adaptogens, δηλαδή προσαρμογόνα βότανα, έγιναν ευρέως γνωστά μέσω των γκουρού ευεξίας με ιδιαίτερη εμπορική ανοδική πορεία, ενώ συγχρόνως έχουν μπει κάτω από το μικροσκόπιο της επιστήμης.

Η βιολογική αξία των ψαριών είναι υψηλή, ανώτερη απ'  αυτή του κρέατος των θηλαστικών, αφού το κρέας των ψαριών είναι πιο εύπεπτο, περιέχει μεγαλύτερη αναλογικά ποσότητα ανόργανων αλάτων και βιταμινών.

Το παντζάρι σε μορφή σκόνης είναι ευκολότερο να καταναλωθεί. Δίνει απίστευτη γεύση και χρώμα στα smoothies αλλά και σε σαλάτες και σούπες.

Ψάχνετε τρόπους για να προσθέσετε super τροφές στη διατροφή σας και να ταιριάζουν στο πολυάσχολο πρόγραμμα σας; Η γύρη είναι πραγματικά μια υπερτροφή.

Πως μπορείτε να πείσετε την οικογένειά σας και ειδικά τα παιδιά να τρώνε φρούτα και λαχανικά; Είναι μία δύσκολη ερώτηση και η φράση "επειδή το λέω εγώ" δεν πιάνει καθόλου στα παιδιά, αντιθέτως φέρνει το αντίθετο αποτέλεσμα.

Σελίδα 1 από 5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Είμαστε μια μικρή ομάδα φίλων, συναδέλφων, ανθρώπων που μας αρέσει να μαθαίνουμε, να δημιουργούμε, να δραπετεύουμε από την καθημερινότητα, τον κατακλυσμό πληροφοριών και το στενό πλαίσιο της ζωής μας πραγματικά ή έστω και φαντασιακά.

logo

SOCIAL

Top