Δοκιμάσαμε το Miha-Bodytec, ένα νέο σύστημα γυμναστικής που ενδυναμώνει όλες τις μυϊκές ομάδες ταυτόχρονα
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

02 Απριλίου 2018
(1 Ψήφος)
Συντάχθηκε από τον/την  Sofia A.

Εσείς έχετε δοκιμάσει να γυμναστείτε με το Miha-Bodytec; Η ομάδα του fEATness το δοκίμασε και ενθουσιάστηκε! Ένας νέος τρόπος εκγύμνασης που έρχεται να συμπληρώσει την προπόνησή σου και υπόσχεται μεγάλη αλλαγή στο σώμα σου, αυξάνοντας συγχρόνως τις επιδόσεις σου. 

Τι είναι:

Λένε ότι το Miha-Bodytec είναι το απόλυτο σύστημα εξάσκησης, η πλέον καινοτόμος εξέλιξη της άσκησης με στόχο την ηλεκτροδιέγερση των μυών. Το Miha-Bodytec έχει φέρει την επανάσταση στις εφαρμογές ΕΜS, και χρησιμοποιείται παγκοσμίως με απόλυτη επιτυχία από διακεκριμένους αθλητές, φυσιοθεραπευτές, προσωπικούς προπονητές σε ινστιτούτα καλής φυσικής κατάστασης, ευεξίας και ομορφιάς, καθώς επίσης και στον ανταγωνιστικό αθλητισμό, τα κέντρα αποκατάστασης και την ιατρική. Οι υψηλής απόδοσης αθλητές χρησιμοποιούν την ηλεκτρική υποκίνηση μυών συμπληρωματικά στην κανονική τους προπόνηση, για να αυξήσουν τη δύναμη και την ταχύτητά τους. Το σώμα διαμορφώνεται μέσω του σχηματισμού των μυών και της μείωσης λίπους, της διέγερσης του συνδετικού ιστού και του μεταβολισμού και την διέγερση της κυκλοφορίας του αίματος.

 

 

Ένα σύγχρονο μηχάνημα γυμναστικής που συνδυάζει τη γνωστή εδώ και χρόνια τεχνολογία της ηλεκτρομυοδιέγερσης με την ταυτόχρονη εκτέλεση ασκήσεων. Αυτό επιτυγχάνεται με τις ειδικές φόρμες με μικροϊνες που συνδέονται με τη συσκευή και μας επιτρέπει ταυτόχρονα με την θεραπεία να εκτελούμε ασκήσεις μεγιστοποιώντας έτσι την ταχύτητα και το επίπεδο των αποτελεσμάτων. Το προγράμματα εκγύμνασης Miha Bodytec υπόσχεται γρήγορη εκγύμναση καθώς οι μύες διεγείρονται έντονα, ενεργοποίηση του μεταβολισμού κ.λ.π. 

 

Η εμπειρία:

Δοκιμάσαμε το Miha-Bodytec και όντως η ηλεκτρική υποκίνηση μυών που δημιουργείται μέσω των αισθητήρων, λειτουργεί  επικουρικά με μια ελαφριά άσκηση σουηδικής γυμναστικής και νιώθεις ότι οι μύες «δουλεύουν» κατά τη διάρκεια της άσκησης. Η συνεδρία διαρκεί  40΄, διάστημα κατά το οποίο νιώθεις μια ένταση και μια κούραση σαν να έκανες πολύ έντονη άσκηση. Για αρκετές ώρες μετά (5-6) αισθάνεσαι όπως αν πήγαινες γυμναστήριο, μετά από ένα χρόνο αποχή. Προφανώς και με μια μόνο φορά δεν μπορείς να δεις αποτελέσματα, αλλά η εμπειρία μας είναι θετική.

 

 

Φυσικά, δεν χάσαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε και με άλλους ασκούμενους που το έχουν χρησιμοποιήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα, έτσι ώστε να είναι σε θέση να μας πούνε τα πραγματικά αποτελέσματα.

Οι περισσότεροι χρησιμοποιούν το Miha-Bodytec σε συνδυασμό με άλλου είδους γυμναστική και έχουν δει μεγάλη διαφορά μετά τις 3 πρώτες εβδομάδες στο σώμα τους. Χέρια και πόδια γίνονται πιο τονισμένα, χωρίς να εξαντλείται το σώμα. Αισθάνονται περισσότερη ενέργεια και αυξάνεται η μυϊκή δύναμη και η αντοχή τους με αποτέλεσμα να τους βοηθάει σε άλλες δραστηριότητες όπως τρέξιμο, ποδηλασία με μεγαλύτερη αντίσταση. Μια γυναίκα μάλιστα μας είπε, ότι δεν μπορούσε να κάνει πάνω από 5 push ups και ξαφνικά ξεπέρασε τα 15.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε επίσης ότι τα μεγαλύτερα οφέλη του Miha-Bodytec, όπως απώλεια βάρους, θα τα έχετε σε συνδυασμό με cardio προπονήσεις και φυσικά αν ακολουθείτε σωστή διατροφή. Δεν γίνονται θαύματα μόνο με ένα μηχάνημα και μία συνεδρία την ημέρα, αλλά είναι ένα πολύ βοηθητικό σύστημα προπόνησης που το αγαπούν ακόμη και οι αθλητές.

 

Περισσότερες πληροφορίες για το Miha-Bodytec και που μπορείτε να το βρείτε κοντά σας, εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Είμαστε μια μικρή ομάδα φίλων, συναδέλφων, ανθρώπων που μας αρέσει να μαθαίνουμε, να δημιουργούμε, να δραπετεύουμε από την καθημερινότητα, τον κατακλυσμό πληροφοριών και το στενό πλαίσιο της ζωής μας πραγματικά ή έστω και φαντασιακά.

logo

SOCIAL

Top