6 κίνητρα για να προτιμήσεις την ομαδική προπόνηση!
 • μέγεθος γραμματοσειράς +

04 Ιουλίου 2017
(0 ψήφοι)
Συντάχθηκε από τον/την  Nikos Konsta

To personal training έχει αποδειχθεί ότι είναι ο πιο στοχευμένος και αποτελεσματικός τρόπος εκγύμνασης αλλά το κόστος αρκετές φορές είναι υψηλό. Η ομαδική προπόνηση, είναι μια εναλλακτική και οικονομική πρόταση και πραγματοποιείται σε γκρουπ μέχρι 10 ατόμων, με τα ίδια ικανοποιητικά αποτελέσματα και εναλλαγές ασκήσεων για όλα τα γούστα και επίπεδα.

Η εύρεση του σωστού προγράμματος γυμναστικής είναι το κλειδί για την απώλεια βάρους, την ευεξία και τελικά ένα υγιές σώμα. Για να το συνοψίσουμε, έχουμε 6 λόγους για να δοκιμάσεις την ομαδική προπόνηση ή αλλιώς group training όπως προφέρεται στο χώρο του fitness.

Κίνητρο. 

Όταν γυμνάζεσαι με άλλους και ακόμα καλύτερα με τους φίλους σου ή την/τον σύντροφό σου μπορείτε να υποστηρίξετε και να ενθαρρύνετε ο ένας τον άλλον.

Ευθύνη. 

Όταν ξέρεις ότι σε περιμένει ο προπονητής και η υπόλοιπη ομάδα σε συγκεκριμένο χώρο και συγκεκριμένη ώρα, τότε οφείλεις να είσαι εκεί στην ώρα σου και δεν είναι τόσο εύκολο να χάνεις τις προπονήσεις σου με διάφορες δικαιολογίες. Αυτό είναι το καλύτερο κίνητρο για να είσαι συνεπής και τα αποτελέσματα θα φανούν στο σώμα σου!

Κοινωνικοποίηση. 

Οτιδήποτε κάνεις μαζί με άλλους είναι πιο διασκεδαστικό από το να είσαι μόνος σου. Κάνεις καινούργιους φίλους και διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο.

Ανταγωνισμός. 

Όταν γυμνάζεσαι με ομάδα γίνεσαι και πιο ανταγωνιστικός.

Αποδοτικότητα. 

Ένας καλός προπονητής θα σχεδιάσει ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα που θα προκαλέσει το επίπεδο φυσικής κατάστασης του κάθε συμμετέχοντα.

Χαμηλότερο κόστος. 

Όσο περισσότεροι, τόσο η τιμή μειώνεται. Το personal training μπορεί να μην είναι εφικτό λόγω χαμηλού προϋπολογισμού για τον καθένα από εμάς, αλλά σχεδόν πάντα όταν μαζεύονται πάνω από δυο-τρία άτομα για ομαδική προπόνηση, μπορείτε να πετύχετε καλύτερη τιμή και εξίσου υψηλής ποιότητας προπόνηση. Όλο και περισσότερα studio γυμναστικής προσφέρουν προγράμματα εκγύμνασης σε μικρές ομάδες. Επίσης μπορείτε να βρείτε έναν γυμναστή να αναλάβει εσάς και τους φίλους σας σε εξωτερικό χώρο όπως σε πάρκα και στάδια.

 • HIIT Pilates. Ήρθε η ώρα να τα συνδυάσεις!

  HIIT Pilates. Ήρθε η ώρα να τα συνδυάσεις!

  Η υψηλής έντασης διαλειμματική προπόνηση (HIIT) έχει σχεδιαστεί για να καίει θερμίδες, λίπος και να αυξάνει τα επίπεδα φυσικής κατάστασης. Το HIIT Pilates είναι ο συνδυασμός των πλεονεκτημάτων του Pilates με την αναπνοή της γιόγκα και την καύση θερμίδων του HIIT.

 • Mental Detoxification: Αλλάζω τρόπο σκέψης- Αλλάζω τρόπο ζωής- Αλλάζω εγώ

  Mental Detoxification: Αλλάζω τρόπο σκέψης- Αλλάζω τρόπο ζωής- Αλλάζω εγώ

  Ο καθένας από εμάς, κάποια στιγμή στη ζωή του βρέθηκε σε στάδιο αποτοξίνωσης. Όλοι μας θέλουμε έστω και λίγο να αποφύγουμε τις καταχρήσεις είτε ποτού, φαγητού, τσιγάρου είτε οτιδήποτε άλλο που επιβαρύνει τον οργανισμό μας. Λογικό δεν ακούγεται;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Είμαστε μια μικρή ομάδα φίλων, συναδέλφων, ανθρώπων που μας αρέσει να μαθαίνουμε, να δημιουργούμε, να δραπετεύουμε από την καθημερινότητα, τον κατακλυσμό πληροφοριών και το στενό πλαίσιο της ζωής μας πραγματικά ή έστω και φαντασιακά.

logo

SOCIAL

Top