Πλεξούδες ή κότσος; Εύκολα χτενίσματα για το γυμναστήριο…
 • μέγεθος γραμματοσειράς +

16 Μαΐου 2016
(0 ψήφοι)
Συντάχθηκε από τον/την  Chariklia Kiousi

Είμαστε αρκετά βέβαιες ότι μπορούμε να μείνουμε σε σανίδα περισσότερο όταν τα μαλλιά μας δείχνουν όμορφα.

 

Κότσος ή αλογοουρά;  Πλεξούδα γαλλική ή ψαροκόκαλο; Όπως και να 'χει ένα όμορφο, απλό και μοντέρνο χτένισμα που να συγκρατεί τα μαλλιά μας είτε γυμναζόμαστε έξω ή στο γυμναστήριο, μας κάνει να αισθανόμαστε αυτοπεποίθηση και να προσπαθούμε να βγάλουμε άλλον έναν γύρο ασκήσεων…χωρίς να διαμαρτυρόμαστε…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • HIIT Pilates. Ήρθε η ώρα να τα συνδυάσεις!

  HIIT Pilates. Ήρθε η ώρα να τα συνδυάσεις!

  Η υψηλής έντασης διαλειμματική προπόνηση (HIIT) έχει σχεδιαστεί για να καίει θερμίδες, λίπος και να αυξάνει τα επίπεδα φυσικής κατάστασης. Το HIIT Pilates είναι ο συνδυασμός των πλεονεκτημάτων του Pilates με την αναπνοή της γιόγκα και την καύση θερμίδων του HIIT.

 • 10 τροφές που θα μειώσουν τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες κάτω από τα μάτια σου

  10 τροφές που θα μειώσουν τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες κάτω από τα μάτια σου

  Εκτός από τα διάφορα καλλυντικά προιόντα που απλά καλύπτουν τους ενοχλητικούς μαύρους κύκλους και τις «σακούλες» κάτω από τα μάτια, υπάρχει και κάτι άλλο πιο θρεπτικό που μπορείτε να κάνετε. Η σωστή διατροφή προσφέρει όλα εκείνα τα συστατικά που ενισχύουν τον οργανισμό μας και μας κάνουν να είμαστε και να φαινόμαστε υγιείς και λαμπεροί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Είμαστε μια μικρή ομάδα φίλων, συναδέλφων, ανθρώπων που μας αρέσει να μαθαίνουμε, να δημιουργούμε, να δραπετεύουμε από την καθημερινότητα, τον κατακλυσμό πληροφοριών και το στενό πλαίσιο της ζωής μας πραγματικά ή έστω και φαντασιακά.

logo

SOCIAL

Top