Outdoor workout: Γυμναστική σε εξωτερικό χώρο για να δυναμώσεις πόδια και χέρια με μόνο δύο ασκήσεις!
 • μέγεθος γραμματοσειράς +

21 Μαρτίου 2018
(2 ψήφοι)
Συντάχθηκε από τον/την  Sandy K.G.

Θέλεις να ξεκινήσεις να γυμνάζεσαι έξω αλλά δε ξέρεις με ποιες ασκήσεις να κάνεις την αρχή; Σου έχουμε ένα απλό outdoor workout για να σμιλέψεις χέρια και πόδια σε μόλις 2 λεπτά!

H Fitness Private Coach – Outdoor Trainer, Αγγελική Κουτελέκου, σου δείχνει δύο ασκήσεις για να δυναμώσεις χέρια και πόδια, τα δύο βασικά σημεία που θα αρχίσεις να εκθέτεις όλο και περισσότερο, όσο ανεβαίνει η θερμοκρασία. Πρόσθεσε αυτές τις ασκήσεις στην καθημερινότητά σου σε συνδυασμό με τρέξιμο και θα δεις τα οφέλη στο σώμα σου, αφιερώνοντας μόνο λίγα λεπτά την ημέρα! 

Δες το video!

Πριν πατήσεις Play διάβασε τo πρόγραμμα.

 • Ξεκίνα με γρήγορες εναλλαγές step για 20”.
 • Στηρίξου στο σκαλοπάτι και κάνε όσες περισσότερες επαναλήψεις μπορείς για 20”.
 • Κάνε 3-4 σετ με διάλειμμα 30” ανάμεσα στα σετ.

H Αγγελική Κουτελέκου,  φοράει Baya Athena Blue Set και μας δείχνει δύο απλές και αποτελεσματικές ασκήσεις για τα πόδια και τα χέρια.

 

Γιατί να επιλέξεις το outdoor training.

Τα οφέλη του να γυμνάζεσαι έξω είναι πολλά, αλλά το θέμα αφορά περισσότερο στο μυαλό παρά στους μυς. Μπορεί οι μύες δηλαδή να χρησιμοποιούνται το ίδιο σε εξωτερικό και εσωτερικό χώρο, αλλά το μυαλό στη φύση απελευθερώνεται, προκαλώντας τους να εργαστούν σκληρότερα.

Η άσκηση έξω δημιουργεί επίσης μεγαλύτερο αίσθημα αναζωογόνησης, ενέργειας και θετικής σκέψης, σύμφωνα με μια έκθεση που δημοσιεύθηκε από την Αμερικανική Εταιρεία Περιβαλλοντικής Επιστήμης και Τεχνολογίας.

H άσκηση σε εξωτερικούς χώρους, ή αλλιώς η "πράσινη" άσκηση, είναι καλύτερη τόσο σωματικά όσο και διανοητικά.

Αυτή η ιδέα δεν είναι νέα, στην πραγματικότητα, η θεραπευτική δύναμη της φύσης, από τα λατινικά: vis medicatrix naturae είναι μία από τις κατευθυντήριες αρχές του Ιπποκράτη και της εξελικτικής βιολογίας. Θεωρείται ουσιαστικός παράγοντας, για τη διατήρηση και την αποκατάσταση της υγείας του ατόμου.

Ειδικά τώρα την άνοιξη που ο καιρός δε σε περιορίζει, μπορείς να ξεκινήσεις δειλά δειλά τις πρώτες προπονήσεις σου.

 

Αν θέλεις έναν ακόμη πιο ισχυρό λόγο, δες τα αγαπημένα μας outfits!

 

Camo Palm Power Print Set

Girly Palm Power Print Set

Rainbow Limited Edition High Performance Set

Sporty Skin Power Print Set

 • HIIT Pilates. Ήρθε η ώρα να τα συνδυάσεις!

  HIIT Pilates. Ήρθε η ώρα να τα συνδυάσεις!

  Η υψηλής έντασης διαλειμματική προπόνηση (HIIT) έχει σχεδιαστεί για να καίει θερμίδες, λίπος και να αυξάνει τα επίπεδα φυσικής κατάστασης. Το HIIT Pilates είναι ο συνδυασμός των πλεονεκτημάτων του Pilates με την αναπνοή της γιόγκα και την καύση θερμίδων του HIIT.

 • Mental Detoxification: Αλλάζω τρόπο σκέψης- Αλλάζω τρόπο ζωής- Αλλάζω εγώ

  Mental Detoxification: Αλλάζω τρόπο σκέψης- Αλλάζω τρόπο ζωής- Αλλάζω εγώ

  Ο καθένας από εμάς, κάποια στιγμή στη ζωή του βρέθηκε σε στάδιο αποτοξίνωσης. Όλοι μας θέλουμε έστω και λίγο να αποφύγουμε τις καταχρήσεις είτε ποτού, φαγητού, τσιγάρου είτε οτιδήποτε άλλο που επιβαρύνει τον οργανισμό μας. Λογικό δεν ακούγεται;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Είμαστε μια μικρή ομάδα φίλων, συναδέλφων, ανθρώπων που μας αρέσει να μαθαίνουμε, να δημιουργούμε, να δραπετεύουμε από την καθημερινότητα, τον κατακλυσμό πληροφοριών και το στενό πλαίσιο της ζωής μας πραγματικά ή έστω και φαντασιακά.

logo

SOCIAL

Top