ΝΕΑ & EVENTS

Το πρώτο wellness workshop του Lifeme.gr είναι γεγονός! Στο σύγχρονο Ποδηλατοδρόμιο του Ο.Α.Κ.Α, την Κυριακή 15 Απριλίου 2018 θα έχεις την ευκαιρία μέσα από το 1ο διαδραστικό event να ανακαλύψεις τον κόσμο του Wellness!

Το Lycabettus Run, η δημοφιλής διοργάνωση τρεξίματος που συνδυάζει τις ομορφιές του φυσικού τοπίου του Λυκαβηττού με την άσκηση, επιστρέφει για 4η χρονιά στις 25 Φεβρουαρίου 2018.

Στην όμορφη πόλη των Ιωαννίνων, χιλιάδες δρομείς τρέχουν στον Γύρο της Λίμνης Ιωαννίνων των 30 χλμ. δίπλα στην πανέμορφη λίμνη Παμβώτιδα.

Στις 9 Ιουλίου 2017, πραγματοποιήθηκε για 2η φορά στην Αθήνα, με μεγάλη επιτυχία, το Vegan Life Festival στην Τεχνόπολη του Δ. Αθηναίων. Πρόκειται για μια γιορτή αφιερωμένη τόσο στη φιλοσοφία όσο και στον vegan τρόπο ζωής.

Το 1ο Διεθνές Συνέδριο Διακλαδικής για Ιατροφαρμακευτικά και Λειτουργικά Τρόφιμα, είναι γεγονός και θα πραγματοποιηθεί στη χώρα του Ιπποκράτη και του ελαιόλαδου.

Συνεχίζεται η πετυχημένη παρουσίαση φωτογράφων του "Φωτογραφικού Κύκλου" μέχρι και τον Ιούνιο τις Πέμπτες 10, 17 και 24 Μαρτίου,

Συνδυάστε τη γιόγκα με μίνι διακοπές στη μαγευτική λίμνη Κερκίνη, με τον μοναδικό υγροβιότοπο, που έχει ανακυρηχθεί Εθνικό Πάρκο.

Σελίδα 1 από 2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Είμαστε μια μικρή ομάδα φίλων, συναδέλφων, ανθρώπων που μας αρέσει να μαθαίνουμε, να δημιουργούμε, να δραπετεύουμε από την καθημερινότητα, τον κατακλυσμό πληροφοριών και το στενό πλαίσιο της ζωής μας πραγματικά ή έστω και φαντασιακά.

logo

SOCIAL

Top