Μαραθώνιος Yoga για τον "Άλλο Άνθρωπο"
 • μέγεθος γραμματοσειράς +

23 Νοεμβρίου 2017
(0 ψήφοι)
Συντάχθηκε από τον/την  Sofia A.

Μαραθώνιος Yoga για καλό σκοπό!

Ο "Άλλος Άνθρωπος" είναι μια κοινωνική δράση που επί 4 χρόνια φροντίζει καθημερινά για την σίτιση και την υποστήριξη χιλιάδων συνανθρώπων μας που έχουν πραγματική ανάγκη επιβίωσης. Η προσπάθεια όμως αυτή κινδυνεύει να σταματήσει λόγω οικονομικής αδυναμίας.

Μέσα σε λίγες ώρες, η πρωτοβουλία της Μάρας Κωνσταντινίδη, εκπαιδεύτριας Yoga, παρακίνησε δασκάλους και εκπαιδευτές Yoga από όλη την Ελλάδα έτσι ώστε να οργανώσουν Μαραθώνιο Yoga για τον "Άλλο Άνθρωπο", δίνοντας την ελπίδα να μην πάνε χαμένοι οι κόποι συνανθρώπων μας, που καθημερινά το μόνο που θέλουν είναι να προσφέρουν.

Μέσω των social media, κινητοποιήθηκαν 100 δάσκαλοι Yoga, προσφέροντας πάνω από 90 τάξεις σε περισσότερα από 60 σημεία της χώρας, από 26 Νοεμβρίου έως 6 Δεκεμβρίου, με σκοπό τα έσοδα από τους συμμετέχοντες να δοθούν για την στήριξη της κοινωνικής δράσης ο "Άλλος Άνθρωπος".

Βρείτε την τάξη που σας ενδιαφέρει ανάλογα με το επίπεδό σας εδώ και δηλώστε συμμετοχή. Περισσότερες πληροφορίες για τον Μαραθώνιο Yoga τον "Άλλο Άνθρωπο" θα βρείτε στην σελίδα δράσης στο Facebook.

Ο κάθε μαθητής μπορεί να προσφέρει το ποσό που θεωρεί ότι μπορεί να στηρίξει την κοινωνική αυτή δράση βοήθειας, ενώ οι δάσκαλοι-εκπαιδευτές Yoga προσφέρουν τα μαθήματα τους δωρεάν.

Το κάλεσμα είναι για όλους, ακόμη και για όσους δεν έχουν δοκιμάσει Yoga, καθώς πρόκειται για μία συγκινητική κινητοποίηση προσφοράς και αλληλοβοήθειας!

Ευχόμαστε καλή επιτυχία!

 

 

 

 

 • Healthy is the new sexy! Το πρώτο Lifeme Workshop που θα σου αλλάξει τον τρόπο ζωής!

  Healthy is the new sexy! Το πρώτο Lifeme Workshop που θα σου αλλάξει τον τρόπο ζωής!

  Το πρώτο wellness workshop του Lifeme.gr είναι γεγονός! Στο σύγχρονο Ποδηλατοδρόμιο του Ο.Α.Κ.Α, την Κυριακή 15 Απριλίου 2018 θα έχεις την ευκαιρία μέσα από το 1ο διαδραστικό event να ανακαλύψεις τον κόσμο του Wellness!

 • 4o Lycabettus Run

  4o Lycabettus Run

  Το Lycabettus Run, η δημοφιλής διοργάνωση τρεξίματος που συνδυάζει τις ομορφιές του φυσικού τοπίου του Λυκαβηττού με την άσκηση, επιστρέφει για 4η χρονιά στις 25 Φεβρουαρίου 2018.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Είμαστε μια μικρή ομάδα φίλων, συναδέλφων, ανθρώπων που μας αρέσει να μαθαίνουμε, να δημιουργούμε, να δραπετεύουμε από την καθημερινότητα, τον κατακλυσμό πληροφοριών και το στενό πλαίσιο της ζωής μας πραγματικά ή έστω και φαντασιακά.

logo

SOCIAL

Top